Hei folkens:)

1 okt


Hei folkens:)

Da har jeg bestemt meg for å starte å blogg, har prøvd å startet før men ble bare noen få innlegg. Denne gangen skal jeg prøve å blogge mer. Dette blir det første blogg innlegge på noen år.

Jeg vil i det først innlegget fortelle litt om meg selv og hva min blogg kommer til å handle om.

Jeg heter Chanette Marie og er bosatt å trives i Trondheim her jobber jeg og går skole. Jeg jobber for Location og går påbygg 23 timerskurs, jeg har tatt fagbrev for en liten stund siden i salgsfaget. Jeg fikk meget gått bestått og er stolt av dette. Jeg tar påbygg nå for å komme meg på høyskole å få studert noe gøy der. Jeg er usikker på hva jeg vil studere der men det skal jeg finne ut i løpe av året herJ Jeg bor ganske sentrum nært. Jeg bor på nedre elve havn rett ved et veldig fint 3T senter som jeg prøver å trene mye på. Jeg er sosial av meg å liker å møte nye mennesker. Liker å finne på sprøe ting og nye ting. Jeg skal nå starte med herbelife produkter å glede meg til det, dette er mitt nye prosjekt. Jeg har nesten bestandig alt for mye å gjør for det er så mye jeg vil gjør men ikke rekker å gjøre:p Jeg kommer på ting hele tiden jeg har lyst til å prøve men rekker ikke alt, døgnet skulle virkelig hadde mer timer. Det var d jeg kom på om meg, kommer til å ha spørsmålsrunder om det er noen som lurer på noen. Om dere har noe spørsmål til det så send meg en e-mail på : Chanette_@hotmail.com Merk mailen med Blogg. Kommer sikker til å ha litt skrive feil å det får dere bare godta og kanskje hjelpe meg med;)

Min blogg skal handle litt om min vær dag, sminke, uttesting av produkter, filmer, serier, uttesting av resturanger, reisemål, mat og har en ide om å starte å trene mye så kan hende at det kommer en del om trening og kanskje kosthold:)

Chao!

-Chanette Marie-

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: