Dear john

2 okt

Dear john

Hei dere:) Da er jeg på vei til jobb, har ikke helg før på mandag jeg:) Skal møt ei fra herbelife i dag å glede meg får nå får jeg distubitør pakken;) Jeg vudere å dra ut i kveld, vi får se hvordan d blir:) Dere for ha en fin dag:) Her kommer en film anmeldelse:

Dear john

www.Filmweb.no om filmen:

«Hva betyr det å virkelig elske hverandre»? Et ungt par settes på prøve når krefter utenfor deres kontroll utfordrer forholdet deres, i en film som handler om hvor komplisert kjærligheten kan være.

John Tyree er en kjekk og lavmælt elitesoldat som besøker faren i Sør-Carolina når han er på perm. Savannah Curtis er en vakker og intelligent collegestudent fra en velstående sørstatsfamilie som er hjemme på ferie. John og Savannah er fra to vidt forskjellige verdener, men når de møtes ved en tilfeldighet på stranden blir de umiddelbart tiltrukket av hverandre. Møtet fører til et to uker langt intenst eventyr, og de hengir seg til en altoppslukende og voldsom kjærlighet. Begge finner noe i den andre de ikke visste de savnet.

Når John blir nødt til å vende tilbake til spesialstyrken der han er stasjonert utenlands og Savannah vender tilbake til college, lover de å skrive til hverandre. Gjennom en serie brev fortsetter kjærligheten å blomstre, og en dypt romantisk kjærlighetshistorie får utfolde seg.

Etter hvert som tiden går er John og Savannah bare i stand til å se hverandre sporadisk. Johns utenlandsopphold forlenges, og Savannahs liv hjemme fortsetter som før. Og når verden blir et mer komplisert og utrygt sted, bekymrer Savannah seg stadig mer for Johns sikkerhet. John slites mellom engasjementet for jobben og ønsket om et liv hjemme med Savannah. Mot en jevnt stigende spenning mellom begjær og ansvar sliter de to med å holde fast ved forpliktelsene sine. Men når en uventet tragedie inntreffer, fremprovoserer Johns hjemkomst en konfrontasjon, og paret tvinges til å oppdage hvorvidt kjærligheten deres virkelig kan overleve.

Filmfakta

Originaltittel: Dear John

Regi: Lasse Hallström

Skuespillere: Channing Tatum, Amanda Seyfried, Richard Jenkins, Scott Porter, Henry Thomas

Manus: Nicholas Sparks, Jamie Linden

Genre: Drama / Romantikk / Krigsfilm

Nasjonalitet: USA

Språk: Engelsk

Produksjonsselskap: Sony Pictures Entertainment, Screen Gems, Relativity Media, Temple Hill

Lengde: 1 t. 48 min.

Kinodistribusjon: Nordisk Film Distribusjon AS

Videodistribusjon: Nordisk Film

Produksjonsår: 2010

Kinopremiere 11.06.2010

Publikumsterning: 5

Chanette Marie om filmen:

Hva skal man si? Dette var en utrolig fin film. Jeg synes den var veldig bra. Grått litt på slutten altså. Dette er en film som får deg til å tenkt. Kan man være så forelsket at man klarer seg lenge fra verandre etter 14 dager? Synes alle bør se denne filmen. Den anbefales på det sterkeste. Synes det er rart at ikke den har fått en 6 av publikum..

Husk uansett hvor du er dekker tummelen månden;)

Terningkast: 6

Trailer: http://www.filmweb.no/kino/article205840.ece?show=trailer

Chao!

-Chanette Marie-

Reklamer

Én kommentar to “Dear john”

  1. shrikant Swami 6. november 2017 kl. 18:08 #

    Dear sir plz call me Jon in games it’s my no 8390010147

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: